Harta site-ului
Ajutor
10 zile de neuitat, pline de activităţi creative, sportive, artistice şi jocuri
10 zile de neuitat, pline de activităţi creative, sportive, artistice şi jocuri

Vara, este anotimpul cel mai darnic, care cu frumuseţea ei ne expune ocazii deosebite de a ne odihni pe cinste. Plină de magie şi multașteptată de copii, cu verdele naturii şi cu mîngîierea soarelui, ea vine în primul rînd cu 10 zile de neuitat, pline de activităţi creative, sportive, artistice şi jocuri în taberele de odihnă. În lumea poveștilor, a poeziei, a concursurilor pășește fiecare elev care vine să se odihnească aici.
Iată şi la deschiderea oficială a sezonului estival în cadrul Centrului de Odihnă pentru Copii şi Tineret  „Prietenia” din com. Coşniţa care a avut loc în data de 8 iunie, a venit această sărbătoare la cei 285 de copii din toate raioanele Republicii Moldova şi din Chişinău. La deschiderea solemnă a luat parte şi conducerea raionului Dubăsari; dl Grigore POLICINSCHI, Preşedintele raionului; dna Maria JIMBEI vicepreşedintele raionului ; reprezentanţii autorităţilor locale, reprezentanţii direcţiei cultură şi consilieri raionali. Preşedintele raionului a felicitat copiii şi angajaţii Centrului şi le-a dorit copiilor o vacanţă plăcută cu multe emoţii pozitive, cu activităţi interesante. Totodată dumnealui a subliniat faptul ca, copiii să aibă grijă de sănătatea lor şi să folosească timpul petrecut în tabără la maximum. Toţi oaspeţii au ţinut să încurajeze copii, urîndu-le tuturor să fie ascultători, să îmbine plăcutul cu utilul, aflîndu-se în tabără.
Deşi au avut puţin timp la dispoziţie, copiii au reuşit să se pregătească şi au întîmpinat publicul spectator cu un program artistic. De menţionat tinerele talente descoperite deja în primele zile, Alexandru şi Evelina Oboroceanu din Chişinău, Maria Mihailov, Lucian Urîtu din Ustia, Boţa Cristina din Chişinău. Deasemenea copii au fost susţinuţi de către educatorii, care la fel au evoluat şi ei cu piese muzicale, Iliin Nicoleta şi Bodrug Ana. Deasemenea au evoluat şi ansamblurile coregrafice "Doruleţ" din Doroţcaia şi "Coşuleţ" din Coşniţa. Sunt foarte bravo și copiii, și organizatorii, merită aprecieri înalte ingeniozitatea și străduința lor, şi în special mulţumiri multe dnei Olga CHISELIOV, Educatoare superioară, care a reuşit să organizeze aşa o seară frumoasă. 
Sperăm că, copiii vor avea parte de zile senine, aer curat, excursii, diverse activități cultural-distractive, se vor odihni perfect și vor reveni la studii cu puteri noi. Fiţi în vara aceasta alături de copii, fiţi alături de PRIETENI!  
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

10 zile de neuitat, pline de activităţi creative, sportive, artistice şi jocuri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta