Harta site-ului
Ajutor
1 iunie - comuna Coșnița!
1 iunie - comuna Coșnița!

"Copiii sunt conştiinţa omenirii şi ea are obligaţia să asigure copilul cu tot ce are mai bun”, se menţionează în unul din cele zece principii ale Declaraţiei Drepturilor Copilului, adoptată de Adunarea Generală a ONU în anul 1959. 
Ziua Internaţională a Copilului are la bază iniţierea acţiunilor de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea şi în acest sens, schimbul reciproc de idei privind protecția copilului. . 
De ziua lor micile creaturi merită o atenţie deosebită pentru a şti că au anumite drepturi, că sînt importanţi, toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri și să se distreze. 
Sute de copii din raionul Dubăsari, cu zîmbete pe buze şi cu baloane în mîini au avut posibilitatea să participe la măsurile cultural - distractive , organizate pe data de 1 iunie în toate localitățile raionului, cu prilejul Zilei Mondiale a Ocrotirii  Copilului. 
În comuna Coșnița, cu prilejul acestei sărbători s-a desfășurat acțiunea dedicată Zilei Internaționale a copilului. În cadrul acestei minunate sărbători, de la ora 10.00 – 13.00 copii însoțiți de părinți, bunei  au avut parte de concursuri de dans, cîntece, poezie, desen pe asfalt, concursul bicicletelor, de asemenea s-a organizat tombola cu premii, unde fiecare dintre copii s-au ales cu cîte un cadou. Fiecare participant a primit în dar  o carte, oferite de către Direcția Învățămînt Tineret și Sport din cadrul Consiliului raional Dubăsari. În final, toți copii au fost serviți din partea sponsorilor ,,LACTALIS-ALBAși Rus Sergiu, cu înghețată și brînzică. Această frumoasă sărbătoarea, dedicată ,,Zilei Internaționale a Copilului” , a fost marcată datorită sprijinului și ajutorului acordat din partea conducerii Consiliului raional Dubăsari. Aducem mulțumiri d-lui președinte Grigore Policinschi, pentru susținerea și implicarea în acțiunile ce aduc zîmbete și bucurii pe fețele copiilor. Cu sufletul deschis și plin de entuziasm, copiii s-au străduit să savureze și să guste din plin, din această sărbătoare dedicată lor, celor dătători de viață acolo unde aceasta parcă se pierde. Relaxaţi şi bucuroşi că vacanţa de vară a început, cei mici s-au arătat încîntaţi de eveniment. 

 Centrul Multifuncţional pentru Copii şi Tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

1 iunie - comuna Coșnița! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta