Harta site-ului
Ajutor
1 decembrie - "Ziua Mondială de combatere a SIDA"
1 decembrie - "Ziua Mondială de combatere a SIDA"

La data de 1 decembrie a fost marcată „Ziua Mondială de combatere a SIDA”. Cu acest prilej, CLT Coșnița a organizat o activitate educativă cu elevii din L.T. ”Ion Creangă” cu genericul „SIDA”. Membrii CLT dis-de-dimineața și-au prins în piept cîte o panglică roșie lor și altor elevi din cadrul liceului , ce redă compătimirea față de cei infectați cu SIDA și gestul de comemorare a persoanelor decedate de această maladie. 
La fel, în această zi, conform planului de activitate al Serviciului promovarea politicilor pentru tineret, a fost organizată o masă-rotundă cu genericul „Informează-te ca să fii protejat și sănătos de HIV/SIDA”.Activitatea s-a desfăsurat în incinta L.T. ”Ion Creangă”, cu participarea elevilor clasei a VIII-a. 
La acest subiect au fost abordate metodele de prevenire HIV/SIDA, căile de transmitere, precum și situațiile de risc prin exemple concrete. Scopul și mesajul acestei întruniri este de a informa, ocroti și îndruma tinerii să fie mai precauți la aceste maladii precum HIV/SIDA.
Desfășurarea acestei mese rotunde a sporit sensibilitatea tinerilor cu privire la problema infectării cu virusul HIV/SIDA. Organizarea unei astfel de măsuri, în cadrul cărora tinerii discută problemele de acest gen, sunt un mod eficient de a demonstra și de a promova faptul că avem nevoie de o societate sănătoasă și conștientă de problemele cu care se confruntă

.

Niculiţa Otilia, Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

1 decembrie - "Ziua Mondială de combatere a SIDA" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta