Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa de bilanţ al IP Dubăsari pentru anul 2015
Şedinţa de bilanţ al IP Dubăsari pentru anul 2015

Efectivul Inspectoratului de Poliţie Dubăsari s-a întrunit vineri 5 februarie în şedinţa de bilanţ a activităţii serviciilor IP pe parcursul anului 2015.
La invitaţia şefului IP dl Cazimir Trocin, la întrunirea ce s-a desfăşurat în incinta casei de cultură din s. Molovata, a participat şi Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi.
Printre cele mai stringente probleme întîlnite în procesul de activitate, şeful Inspectoratului de poliţie a menţionat accesul restrîns în procesul desfăşurării investigaţiilor în localităţile amplasate în stînga Nistrului, în special Roghi, Vasilievca şi Corjova. Alte probleme sînt lipsa tehnicii speciale pentru documentarea acţiunilor ilegale ale structurilor de forţă ale rmn, precum şi efectuarea măsurilor speciale de investigaţie.
Totodată, au fost menţionate priorităţile şi obiectivele pentru perioada primului semestru al anului 2016. Inspectoratul de poliţie îşi propune şi în continuare să organizeze companii de informare şi sensibilizare a comunităţii în diverse domenii; organizarea în comun cu APL întruniri cu cetăţenii, colectivele de muncă şi tinerii din raion unde vor fi discutate cele mai stringente probleme ale societăţii; reconstrucţia şi dotarea SP nr.1 "Molovata"; organizarea trimestrială a şedinţelor de dare de seamă a şefilor de post şi ofiţerilor de sector către APL şi cetăţenii deserviţi, etc.

Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa de bilanţ al IP Dubăsari pentru anul 2015 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta